vakilmelki vakilmelki .

vakilmelki

وام ۱۵۰ میلیون تومانی اجاره مسکن «فرزندآوری» چه شد؟

اقتصادنیوز : با آغاز فرآیند ثبت نام و سپس اعطای وام ودیعه مسکن کرونایی به مستأجران، به نظر می رسد اجرای بعضی از مفاد قانون بودجه سال جاری در خصوص اعطای وام ودیعه مسکنِ مشوقِ فرزندآوری، فراموش شده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر ، بر اساس جزءهای ۱ و ۲ بند «ه» و جز ۱ بند «و» تبصره ۱۶ ماده واحده قانون بودجه کل کشور در سال ۱۴۰۰، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است در راستای اجرای بند ت ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه، از طریق بانک‌های عامل مبلغ ۹۰۰ میلیارد تومان از هر محل از جمله منابع سپرده‌های پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه نظام بانکی به تفکیک، نسبت به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (بنا به درخواست خانوار) با بازپرداخت حداکثر ۲۰ ساله برای خانواده‌های فاقد مسکن که در سال ۱۳۹۹ یا ۱۴۰۰ صاحب فرزند سوم و به بعد شده یا می‌شوند به میزان ۱۵۰ میلیون تومان اقدام کند.

مقالات بیشتر:چگونگی فسخ قرار داد اجاره

وام ۱۵۰ میلیونی طرح ملی مسکن با وام ودیعه ۱۵۰ میلیونیِ فرزندآوری، متفاوت است

این در حالی است که در جلسه ۲۳ خرداد امسال در هیئت دولت، آئین نامه اجرایی طرح اقدام ملی مسکن برای اعطای وام ۱۵۰ میلیون تومانی به ساخت واحدهای مسکونی ذیل این طرح، تصویب و به وزارت راه و شهرسازی، بانک مرکزی، وزارت رفاه و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شد.

در ابتدای این مصوبه آمده، آئین نامه اجرایی طرح اقدام ملی مسکن، در راستای اجرای اصل ۱۳۸ قانون اساسی که به اصل حق مسکن مشهور شده، تصویب شده است.

بنابراین تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی مذکور در آئین نامه اجرایی طرح اقدام ملی مسکن، ارتباطی به وام ودیعه ۱۵۰ میلیون تومانی ذکر شده در قانون بودجه امسال ندارد و دولت باید برای عملیاتی شدن این تسهیلات (ودیعه مسکن فرزندآوری) آئین نامه جداگانه‌ای تهیه و به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ کند.

قانون بودجه امسال در حالی اعطای وام ودیعه ۱۵۰ میلیون تومانی به خانوارهایی که فرزند سوم آنها امسال یا سال گذشته به دنیا آمده را به دولت تکلیف کرده که ستاد ملی مقابله با کرونا، اعطای وام ودیعه مسکن به مستأجران را که سال گذشته نیز در همین ستاد به تصویب رسیده بود، مصوب، ابلاغ و عملیاتی کرده است.

در وام ودیعه مسکن کرونایی، به مستأجران تهرانی تا سقف ۷۰ میلیون تومان، کلانشهرها ۴۰ میلیون تومان و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان تسهیلات کمک ودیعه مسکن با نرخ سود ۱۳ درصد و بازپرداخت ۳ تا ۵ ساله (بسته به شهرهای مختلف) قرار است پرداخت شود.

ثبت نام این تسهیلات آغاز شده و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه tem.mrud.ir نسبت به اخذ آن اقدام کنند.

اقساط وام ودیعه مسکن کرونایی در تهران ۱.۶ میلیون تومان، در کلانشهرها ۱.۳ میلیون تومان و سایر شهرها ۸۴۲ هزار تومان است.

این در حالی است که وام ودیعه مسکن مشوق فرزندآوری، بر اساس قانون بودجه امسال در همه شهرها ۱۵۰ میلیون تومان، قرض‌الحسنه (کارمزد ۴ درصدی) و با بازپرداخت ۲۰ ساله است.

 

بنابراین رقم اقساط آن ۹۰۸ هزار تومان خواهد بود.

پرداخت وام ۱۵۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن «فرزندآوری» چه شد؟

رقم وام ودیعه مسکن فرزندآوری برای خانوارهای کمتر از ۳ فرزند

در جز ۲ بند «ه» تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، بانک مرکزی مکلف شده تا در راستای اجرای بند ث ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه از طریق بانک‌های عامل مبلغ ۴۶۰ میلیارد تومان منابع سپرده‌های پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه نظام بانکی به تفکیک نسبت به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (بنا به درخواست خانوار) با بازپرداخت حداکثر ۱۰ ساله برای خانواده‌های فاقد مسکن به شرح زیر اقدام کند:

۱. خانوارهای صاحب دو فرزند تا سقف ۲۰۰ میلیارد تومان و به هر زوج به میزان ۱۰۰ میلیون تومان

۲. خانوارهای صاحب یک فرزند تا سقف ۱۶۰ میلیارد تومان و به هر زوج به میزان ۸۰ میلیون تومان

۳. خانوارهای دو نفره (زوج و زوجه) تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان و به هر زوج به میزان ۵۰ میلیون تومان

بر این اساس باید منتظر ماند و دید با توجه به گذشت سه ماه از سال، آیا دولت این بند از قانون بودجه امسال را عملیاتی خواهد کرد یا خیر.

مقالات دیگر:مرکز توانبخشی سالمندان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۲۹:۲۷ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)

مصوبات ستاد ملی کرونا در حمایت از مستاجران

اقتصادگردان- ستاد ملی کرونا در هفتاد و دومین جلسه خود به ریاست حسن روحانی رئیس‌جمهور در حمایت از خانوارها در زمینه اجاره املاک مسکونی با پرداخت تسهیلات وام ودیعه مسکن به مستاجران واجد شرایط موافقت کرد. همچنین مصوبه فوق حداکثر افزایش مبلغ اجاره‌بها یا مبلغ رهن برای قراردادها را در شهر تهران تا سقف ۲۵ درصد و سایر کلانشهرها تا سقف ۲۰ درصد و سایر شهرها تا سقف ۱۵ درصد مجاز دانست.

مصوبه هفتاد و دوم ستاد ملی کرونا در موضوع حمایت از خانوارها در زمینه اجاره املاک مسکونی به شرح زیر است:

۱-۱- حداکثر افزایش مبلغ اجاره بها یا مبلغ رهن برای این قراردادها در کلان شهر تهران تا سقف ۲۵ درصد و سایر کلان شهرها تا سقف ۲۰ درصد و برای سایر مناطق شهری کشور تا سقف ۱۵ درصد خواهد بود.

۲-۱- مهلت ثبت نام اشخاص واجد شرایط برای دریافت تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۰ تمدید می‌شود. بانک‌ها و موسسات اعتباری موظفند حداکثر تا پایان آذرماه سال جاری تسهیلات مذکور را پرداخت نمایند. سقف مبلغ این تسهیلات برای کلان شهر تهران ۷۰ میلیون، سایر کلان شهرها ۴۰ میلیون تومان و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان تعیین می‌شود. شرایط و مقررات مترتب بر این تسهیلات در سال ۱۳۹۹، در سال جاری نیز به قوت خود باقی است. تا سقف مبلغ ۱۰ هزار میلیارد تومان از بسته تسهیلات کرونایی، در سال ۱۴۰۰ به پرداخت تسهیلات برای این موضوع اختصاص داده می‌شود.

۳-۱- با عنایت به استمرار شرایط بیماری کرونا، کلیه قراردادهای اجاره مربوط به املاک مسکونی استیجاری که از تاریخ ابلاغ این مصوبه تا پایان سال ۱۴۰۰ مدت زمان اعتبار آن‌ها به اتمام می‌رسد، در صورت عدم توافق طرفین و تمایل مستاجرین، به مدت یک سال به صورت خودکار تمدید می‌شود. موارد ذیل از شمول این حکم مستثنی است:

مقالات بیشتر:آنچه درباره سرقفلی باید دانست

- چنانچه مالک، به منظور تخریب واحد مسکونی، احداث ساختمان جدید و یا تعمیرات اساسی واحد مسکونی، پروانه ساختمانی یا پروانه تعمیرات اساسی اخذ نموده باشد.

 

- چنانچه مستاجر تا یک ماه پس از تمدید قرارداد اجاره جدید، بر اساس مستندات مثبته و به تشخیص مرجع صالح رسیدگی کننده، ما به التفاوت مال الاجاره را به موجر پرداخت ننموده باشد.

 

- املاک مورد اجاره که قبلاً یا در مدت تمدید قرارداد به طور قطعی و رسمی مورد معامله قرار گرفته باشند، مستاجر می‌بایست ظرف مدت دو ماه از تاریخ انتقال سند رسمی نسبت به تخلیه و تحویل آن اقدام نماید.

 

- چنانچه مستاجر با افزایش مبلغ اجاره با نرخ‌های فوق‌الذکر موافقت ننماید، به تشخیص مرجع صالح رسیدگی کننده، واحد قابل تخلیه است.

 

- مستاجرینی که در دوره قرارداد اجاره بر اساس این مجوز، به تشخیص مرجع صالح رسیدگی کننده به تعهدات خود عمل نکنند و موجب تضییع حقوق موجر شوند مشمول این مصوبه نخواهند شد.

 

- چنانچه موجر و افراد تحت تکفل وی صرفاً مالک همین واحد مسکونی مورد اجاره بوده و نیاز (مالک و افراد تحت تکفل) موجر به ملک مسکونی مورد اجاره برای سکونت، توسط مرجع صالح رسیدگی کننده احراز شود.

 

- چنانچه بنا به تشخیص مرجع صالح رسیدگی کننده، رفتار مستاجر خلاف عرف عمل نموده و باعث شکایت سایر ساکنین واحدهای مسکونی باشد.

 

- چنانچه مستاجر در دوران استفاده از واحد مسکونی استفاده غیر و یا خلاف تعهدات مقرر در اجاره‌نامه اعم از کاربری نماید.

 

- چنانچه مستاجر در دوره قبل نسبت به ایفای تعهدات (پرداخت به موقع اجاره‌بها، هزینه شارژ و ...) اقدام ننموده و موجب ضرر و زیان قابل ملاحظه موجر (به تشخیص مرجع صالح رسیدگی کننده) شده باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۴۲:۳۹ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)

53 کیلو حشیش از مخفیگاه سوداگر مرگ کشف شد

گروه استان ها- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از کشف 53 کیلو حشیش و 715 گرم تریاک از مخفیگاه یک سوداگر مرگ خبر داد.

سرهنگ " عبدالوهاب حسنوند" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، بیان داشت: ماموران این پلیس از نگهداری محموله ای افیونی در مخفیگاه یک سوداگر مرگ در "جنوب تهران" مطلع و بلافاصله وارد عمل شدند.

وی افزود: پس از تکمیل تحقیقات پلیسی و هماهنگی با مقام قضائی از مخفیگاه متهم بازدید و  53 کیلو حشیش و 517 گرم تریاک کشف شد.

مقالات مشابه: وکیل مواد مخدر در آذربایجان غربی

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران ادامه داد: در این خصوص یک سوداگر مرگ دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

وی خاطر نشان کرد: مبارزه با موادمخدر در شهر تهران در راستای پاسخگویی به دغدغه و مطالبات به حق شهروندان است و شهروندان محق هستند که از امنیت عمومی برخوردار باشند.

منبع:پایگاه خبری پلیس ایران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۰۹:۴۴ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)

معتادان متجاهر بیمه اعتیاد می‌شوند

تهران (پانا) - مدیر کل درمان و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر از رفع مشکل بیمه درمان معتادان خبر داد و گفت در سال جاری 75 میلیارد تومان برای بیمه معتادان در نظر گرفته شده است.

رضا تویسرکان منش در گفت‌وگو با پانا درباره سرانجام بیمه درمانی معتادان اظهار کرد: «مطابق تبصره دو ماده 15 قانون مبارزه با مواد مخدر دولت مکلف است، همه خدمات درمانی کاهش آسیب اعتیاد را در بیمه پایه، سرپایی و بستری لحاظ کند و هر ساله در لوایح بودجه هم برای آن اعتباری در نظر بگیرد. این اتفاق از سال 92 در کشور با تخصیص 22 و نیم میلیارد تومان شروع شد و به سال 99 که 50 میلیارد تومان برای این موضوع تخصیص داده شد، رسید.»

مدیر کل درمان و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه برای بیمه درمانی معتادان خلا قانونی وجود ندارد، گفت: «گرچه برای بیمه شدن معتادان خلا قانونی نداریم بلکه الزام قانونی هم داریم اما هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی از جمله سازمان بیمه سلامت، وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی و دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر قدری مانع از این شده بود که اعتبارات تخصیص یافته برای این موضوع هزینه شود.»

مطالب مرتبط: جرائم و مجازات مرتبط با مواد مخدر

وی ادامه داد: «تا قبل از سال 99، شاید 20 درصد از همه اعتبارات برای بیمه معتادان هزینه می‌شد. سال گذشته با فعالیت منسجم و جهادی و هماهنگی بین‌بخشی موفق شدیم عمده اعتبار 50 میلیاردی را جذب کنیم و در این زمینه از سوی دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت نیز حمایت جدی اتفاق افتاد و جلسات متعدد کمیته درمان برگزار شد و به همه مراکز درمان و کاهش آسیب وابسته به دولت ابلاغ شد تا با بیمه سلامت قرارداد داشته باشند و برای معتادان پوشش بیمه‌ای برقرار شود.»

 

تویسرکان منش خاطرنشان کرد: «در برنامه ششم توسعه تاکید شده است که همه ایرانیانی که به نوعی پوشش بیمه‌ای ندارند اعم از اینکه معتاد باشند یا نباشند، سازمان بیمه سلامت باید همه این افراد را بیمه کند یعنی تکلیف قانونی است. البته طبق قانون، اعتبار جداگانه‌ای برای بیمه معتادان دیده شد اما حتی اگر این اعتبار هم وجود نداشت، دولت مکلف بود همه این افراد را تحت پوشش بیمه قرار دهد.»

 

این مقام مسئول در ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره میزان اعتبار بیمه درمان معتادان در سال جاری اظهار کرد: «در سال 1400 اعتبار جداگانه‌ای به میزان 75 میلیارد تومان برای بیمه معتادان در نظر گرفته شده است.»

 

وی با بیان اینکه بیمه درمان راهکاری موثر برای تامین و توسعه خدمات کاهش آسیب درمان اعتیاد است، گفت: « در خدمات سرپایی و بستری درباره نوجوانان و بی‌خانمان‌ها تا 90 درصد هزینه‌ها را بیمه پرداخت می‌کند و در سایر موارد نیز بیش از 70 درصد را بیمه تقبل می‌کند. پوشش بیمه‌ای هزینه‌ها را به شدت کم می‌کند. وقتی مراکز با بیمه قرارداد منعقد می‌کنند، نظارت ثانویه‌ای هم توسط بیمه ایجاد می‌شود تا مطابق پروتکل‌ها، بخشنامه‌ها و آیین نامه‌ها خدمات ارائه شود و به نوعی برای مددجو دلگرمی است که نه تنها خدمات درمان اعتیاد او بیمه می‌شود بلکه اگر زخمی یا بیماری جسمی هم داشته باشد، تحت پوشش بیمه پایه است.»

 

گرچه برای بیمه شدن معتادان خلا قانونی نداریم بلکه الزام قانونی هم داریم اما هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی از جمله سازمان بیمه سلامت، وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی و دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر قدری مانع از این شده بود که اعتبارات تخصیص یافته برای این موضوع هزینه شود 

تویسرکان منش تصریح کرد: «از ابتدای سال جاری طی بخشنامه‌ای که به شوراهای هماهنگی استان‌ها ارسال شد، تاکید کردیم که در اولین جلسه کمیته درمان موضوع بیمه درمان اعتیاد و ارائه خدمات بیمه‌ای به معتادان را در اولویت قرار دهند و با همکاری استانداری‌ها، دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان بیمه سلامت راهکارهایی ارائه کنند که مراکز ارائه دهنده خدمات تحت پوشش قرار بگیرند. مراکز درمانی دولتی مکلف هستند با بیمه قرارداد داشته باشند و برای مراکز خصوصی‌ نیز مشوق‌هایی تعیین شد تا افراد معتاد را تحت پوشش بیمه قرار دهند.»

 

بهره‌مندی معتادان متجاهر از بیمه اعتیاد

 

مدیر کل درمان و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: «همچنین با مراکزی از جمله سازمان زندان‌ها که زندانیان را در اختیار دارند و در این بین افرادی هم معتاد هستند صحبت شد تا با هماهنگی سازمان بیمه سلامت و سازمان زندان‌ها بتوان این افراد که بالغ بر 30 هزار نفر تخمین زده می‌شوند نیز اگر بیمه نیستند، تحت پوشش بیمه قرار بگیرند. البته در این مسیر یکسری مشکلات اجرایی وجود داشت از جمله اینکه برخی از این افراد که معتادان متجاهر هستند، اسناد هویتی نداشتند. با تدبیری که در ستاد اندیشیده شد و همکاری سازمان بهزیستی، دستگاه‌های اسکن عنبیه خریداری شد و در همه مراکز غربالگری نصب شد. اکنون 32 هزار مورد، اسکن عنبیه انجام داده‌اند و کدهای یونیک تعریف شده است که با همکاری سازمان ثبت احوال این کدها به فرم‌های شناسایی تبدیل خواهد شد. شاید 60 تا 80 هزار معتاد بی‌خانمان وجود دارد که برای 40 هزار نفر از این افراد مشکل وجود داشت که با هماهنگی‌های لازم این افراد به تدریج تحت پوشش اوراق هویتی و بیمه قرار خواهند گرفت.»

 

وی خاطرنشان کرد: «البته این افراد اگر اکنون مشکلی داشته باشند نیز با معرفی‌نامه بهزیستی و وزارت بهداشت در بیمارستان با پوشش بیمه‌ای تحت درمان قرار می‌گیرند.»

 

تویسرکان منش تصریح کرد: «بنابراین یکی از استراتژی‌های اصلی دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد این است که همه مراکز درمانی اعتیاد و معتادان را تحت پوشش بیمه قرار دهیم تا خدمات بیمه‌ای دریافت کنند. عمده موانع اجرایی که طی این سال‌ها برای بیمه درمان معتادان وجود داشته است که بیشتر اشکالات بین دستگاهی و سوء تفاهم‌ها بوده است، برطرف شده و در حال رفع کامل است و امیدواریم با پوششی که ایجاد می‌شود در سال‌های آینده به مراتب شاهد رشد چشمگیرتر اعتبارات درمان اعتیاد در لوایح سالانه دولت باشیم و با همکاری مجلس بتوانیم عمده خدمات و بار هزینه‌ای درمان را از طریق مکانیزم بیمه‌ای جبران کنیم.»


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۳۸:۴۴ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)

رشد قارچ گونه عطاری‌های غیر مجاز در سطح شهر کرمانشاه

رشد قارچ گونه عطاری‌های غیر مجاز در سطح شهر کرمانشاه به یک معضل تبدیل شده است، افرادی غیر متخصص که با تجویز دارو و مواد مخدر سلامت مردم را نشانه گرفته اند.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کیومرث رحیمی رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در حال حاضر تنها ده درصد ازعطاری‌های کرمانشاه در حیطه وظایف خود فعالیت می‌کنند و بقیه با تهدید سلامت مردم از وظیفه ذاتی خود خارج شده اند و کار‌های غیر قانونی انجام می‌دهند که صدمات جبران ناپذیری برای مردم به دنبال دارد.

او با بیان اینکه عطاری‌ها فقط مجاز به فروش عرقیجات با پروانه معتبر و گیاهان خشک به صورت فله‌ای هستند، گفت : با توجه به سابقه تاریخی که طب سنتی و گیاهان دارویی در بین مردم دارد، اقبال شهروندان به خرید این محصولات زیاد است، اما نباید به هر فرد غیر متخصصی در این زمینه اعتماد کنند و سلامت خودشان را به خطر بیاندازند.

مقالات بیشتر:وکیل مواد مخدر در ارومیه

او افزود: در هفته گذشته چند مورد شکایت از عطاری‌ها داشته ایم که مستافانه بینایی و گوارش شاکیان دچار مشکل شده است و حتی در سالیان گذشته بر اثر دخالت عطاری‌ها در امور پزشکی قطع عضو از ناحیه پا نیز داشته ایم.

رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی افزود: فعالیت در این حوزه نیازمند گذراندن تحصیلات دانشگاهی است و گاهاً گذراندن تحصیلات آکادمیک در این حوزه از تحصیلات دوره‌های پزشکی طولانی‌تر است، اما میبینیم افرادی یک شبه اقدام به راه اندازی عطاری می‌کنند. رحیمی با اشاره به اینکه میزان مواد مصرف شده در گیاهان دارویی بسیار اهمیت دارد، افزود: برخی عوارض مصرف خودسرانه این گیاهان حتی از عوارض دارو‌های شیمیایی خطرناکتر است.

او با اشاره به فعالیت ۵۰۰ واحد عطاری در کرمانشاه گفت: این تعداد فقط عطاری‌های دارای مجوز هستند، اما تعداد عطاری‌هایی که به صورت غیر مجاز فعالیت می‌کنند، بیشتر از این رقم است.

رحیمی ادامه داد: تیم‌های نظارتی غذا و دارو از اول امسال ۱۴۰۰ مورد بازرسی داشته اند که بخشی از این بازرسی‌ها از عطاری‌ها بوده است.

رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: متاسفانه در حوزه فعالیت عطاری‌های غیر مجاز با دو چالش روبه رو هستیم، یکی جای خالی سلامتکده‌ها و دیگری اینکه معاونت غذا و دارو در صدور مجوز عطاری‌ها دخالتی ندارد.

رحیمی با اشاره به فعالیت تنها یک سلامتکده در استان کرمانشاه افزود: فعالیت سلامتکده‌های طب سنتی می‌تواند این خلا را جبران کند چراکه همه اقدامات تحت نظر پزشک متخصص داروساز است، اما این یک سلامتکده جوابگوی نیازاستان نیست .


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۵۳:۱۳ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)

وکیل ترامپ «تمشک طلایی» گرفت

«رودی جولیانی» وکیل شخصی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا، برای بازی در فیلم «بورات ۲» تمشک طلایی بدترین بازیگر نقش مکمل مرد را گرفت.

به گزارش شاینا؛ تمشک طلایی عنوان جوایزی است که هر ساله روز قبل از برگزاری مراسم اسکار، به بدترین‌های هالیوود در آن سال اهدا می‌شود. امسال رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک و وکیل شخصی دونالد ترامپ، برای حضور کوتاهی که در فیلم بورات ۲ داشت، تمشک طلایی بدترین بازیگر نقش مکمل مرد را از آن خود کرد.

بازی در مستندنمای بورات ۲ وجهه جولیانی را بیش از پیش نزد مردم آمریکا و جهان خراب کرد. وی در جریان مصاحبه ساختگی با دختر جوان بورات که نقش یک خبرنگار تلویزیونی را بازی می‌کند، دست به یک حرکت ناشایست و زننده می‌زند آن هم از جنس تعرض و آزار جنسی. این وکیل و سیاستمدار ۷۶ ساله بعدها در دفاع از خود مدعی شد: قبل، بعد یا هنگام مصاحبه رفتار نامناسبی نداشتم. اگر ساشا بارون کوهن (کارگردان اثر) می‌خواهد جور دیگری وانمود کند یک دروغگوی تمام عیار است.

مقالات بیشتر:دعوای ابطال سند رسمی

مایک لیندل ۵۹ ساله دیگر حامی دوآتیشه ترامپ نیز از جوایز تمشک طلایی امسال بی‌نصیب نماند.مستند اثبات مطلق از او که مدعی تقلب گسترده در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ در آمریکاست، تمشک طلایی بدترین فیلم سال را از آن خود کرد و خود لیندل هم برای حضور در این مستند تمشک طلایی بدترین بازیگر مرد را گرفت.

 

فیلم جنجالی موزیک از سیا فرلر خواننده و ترانه‌سرای مشهور استرالیایی با دریافت ۳ جایزه دیگر برنده بزرگ جوایز تمشک‌ طلایی امسال بود.

 

سیا در یک سال گذشته برای این فیلم و تصویری که از بیماری اوتیسم ارائه داده بود هدف انتقادات گسترده قرار گرفت. در موزیک، مدی زیگلر هنرپیشه آمریکایی که هیچ اختلال رشدی یا عصبی ندارد، نقش یک نوجوان مبتلا به اوتیسم را بازی می‌کند و این نقش‌آفرینی بیگانه و غیرملموس باعث شده منتقدان آن را به یک کاریکاتور غیرواقعی از رفتار اوتیستیک تشبیه کنند. به علاوه در برخی سکانس‌ها شخصیت اصلی داستان که مبتلا به اوتیسم است با کنترل فیزیکی روبه‌رو می‌شود که به هیچ وجه مورد تایید متخصصان نیست و همین امر به خشم منتقدان دامن زده است. سیا پیش‌تر قبل از ترک توییتر و پاک کردن حساب کاربری خود، درباره این صحنه‌ها عذرخواهی کرده بود. البته صحنه‌های مربوطه در نسخه نهایی فیلم حذف شدند اما در فرمتی از فیلم که در سایت آمازون قرار داده شده است، هنوز می‌توان این صحنه‌ها را به طور کامل دید.

 

موزیک تمشک طلایی بدترین بازیگر نقش اول زن، بدترین بازیگر نقش مکمل زن و بدترین کارگردانی را گرفت. جالب اینجاست است که همین فیلم برای دو جایزه گلدن گلوب نامزد شده است!

 

جایزه تمشک طلایی از سال ۱۹۸۱ میلادی هر ساله برای معرفی بدترین ساخته‌های سینمایی آن سال برگزار می‌شود. دونالد ترامپ چهل و پنجمین رئیس جمهور ایالات متحده در سی و نهمین دوره این جوایز برای بازی در مستندهای فارنهایت ۱۱/۹ به کارگردانی مایکل مور و مرگ یک ملت ساخته‌ی دینش دسوزا نامزد دریافت جایزه بدترین زوج سینمایی یا گروه بازیگری شد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۳۷:۳۱ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)

مقاومت بازار مسکن در برابر تخلیه حباب قیمت ملک

دنیای‌اقتصاد نوشت: کشف سطح جدید قیمت تمام‌شده ساخت مسکن در تهران، جواب مجهول داخلی بازار ملک در معادله «تخلیه حباب قیمت‌ها» را مشخص کرد. بررسی‌های نشان می‌دهد فارغ از تاثیرگذاری بالای فاکتور «ریسک‌ غیراقتصادی» و «انتظارات تورمی» ناشی از آن، بر مسیر نوسان قیمت مسکن، در حال حاضر فاکتور «هزینه ساخت و قیمت زمین» که در مجموع «قیمت تمام‌شده ساخت مسکن» را تشکیل می‌دهد نیز مهم‌ترین عامل درونی بازار ملک است که طی دو سال گذشته به تشدید جهش قیمت آپارتمان دامن زد.

در حال حاضر برخی‌ در بازار ملک،‌ مدعی هم‌سطح شدن قیمت تمام‌شده با قیمت فروش مسکن هستند و این اتفاق را مانع ریزش قیمت عنوان می‌کنند. اما فاکتورهای ۱۴۰۰ هزینه ساخت و قیمت فروش زمین در سه دسته از مناطق پایتخت با رد این ادعا مشخص می‌کند به‌رغم رشد ۷۰ تا ۱۰۰درصدی هزینه‌های ساخت‌وساز، همچنان فاصله ۲۰ تا ۴۰درصدی بین قیمت تمام‌شده و فروش نوسازها وجود دارد. این اختلاف می‌تواند سد داخلی مقابل «تخلیه حباب مسکن» را بشکند.

مقالات بیشتر:دعوای تخلیه

محاسبه آخرین تغییرات قیمت تمام شده آپارتمان در شهر تهران و مقایسه آن با سطح متوسط قیمت فروش واحدهای نوساز در پایتخت، به یک سوال مهم درخصوص امکان شکسته شدن سد بالادست حباب مسکن در صورت فروکش کردن انتظارات تورمی و تخلیه حباب ملک پاسخ می‌دهد. بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» ضمن آنکه ساخت مسکن با فاکتور 1400 یا هزینه تمام شده ساخت مسکن در شش گروه از مناطق شهر تهران را نشان می‌دهد در عین حال، اختلاف بین هزینه تمام‌شده با قیمت فروش(که در اصطلاح به آن حاشیه سود سازنده‌ها از بابت فعالیت ساختمانی گفته می‌شود) را روایت می‌کند.

این درحالی است که در این گزارش همچنین براساس تحقیقات میدانی انجام شده، علاوه بر میانگین هزینه ساخت هر مترمربع مسکن در کشور و تهران، میانگین قیمت هر مترمربع زمین یا ملک کلنگی آماده عرضه به بازار ساخت براساس قیمت فروش تازه‌ترین فایل‌های عرضه شده به بازار در روزهای اخیر، برآورد شده است.

مجموعه هزینه‌های برآورد شده درخصوص هزینه تامین زمین و هزینه ساخت مرکب از هزینه مصالح ساختمانی و دستمزد، به‌عنوان قیمت تمام‌شده ساخت مسکن، فاکتور ساخت وساز در سال 1400 را ارائه می‌دهد.

در شرایطی که بسیاری از دیدگاه‌های کارشناسی بر درستی نظریه اثر کاهش انتظارات تورمی و از بین رفتن ریسک‌های غیراقتصادی در تخلیه حباب قیمت مسکن و ثبات یا کاهش قیمت در این بازار اتفاق نظر دارند اما برخی دیگر از جمله گروهی از فعالان ساختمانی این برداشت را مطرح می‌کنند که چون قیمت تمام‌شده ساخت ناشی از جهش قیمت زمین و تورم مصالح ساختمانی بالاست، بنابراین حتی در صورت کاهش ریسک‌های غیراقتصادی و از بین رفتن انتظارات تورمی نمی‌توان به کاهش قیمت مسکن و تخلیه حباب در این بازار چندان امیدوار بود.

در واقع این گروه از فعالان بازار مسکن معتقدند سد بالادست حباب قیمت مسکن قابل شکسته شدن نیست و علت آن روند رو به رشد قیمت زمین و مصالح ساختمانی است. در واقع این گروه از فعالان ساختمانی معتقدند یکی از مهم‌ترین عوامل در افزایش قیمت مسکن افزایش قابل‌توجه هزینه تمام‌شده ساخت مسکن است. به اعتقاد آنها بازار مسکن به‌دلیل افزایش هزینه‌های ساخت و تورم زمین حباب قیمتی ندارد و حتی اگر در این بازار حباب قیمتی وجود داشته باشد از آنجا که قیمت تمام‌شده ساخت بالاست نمی‌توان به شکسته شدن سد بالادست حباب مسکن و تخلیه حباب و در نتیجه کاهش قیمت مسکن یا ثبات آن امیدوار بود.

با این حال، بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» نشان‌دهنده عدم توجه این گروه به دو فاکتور مهم در تخلیه حباب قیمت مسکن در صورت کاهش انتظارات تورمی و از بین رفتن ریسک‌های غیراقتصادی است. در واقع می‌توان چنین اعلام کرد که این گروه از فعالان ساختمانی که نظریه مقاوم بودن سد بالادست حباب قیمت مسکن و عدم امکان شکسته شدن آن را مطرح می‌کنند از دو فاکتور مهم غافل بوده‌اند.

 

اولین فاکتوری که در این زمینه می‌توان به آن اشاره کرد به‌وجود و برآورد فاصله بین قیمت تمام‌شده واحدهای مسکونی و قیمت فروش مسکن مربوط می‌شود. در صورتی که فاصله‌ای بین قیمت تمام شده و قیمت فروش مسکن وجود نداشت شاید این فرضیه که تخلیه حباب قیمت مسکن به‌دلیل بالا بودن هزینه ساخت و قیمت تمام شده امکان‌پذیر نیست به فرضیه‌ای قابل تامل تبدیل می‌شد. اما محاسبات «دنیای‌اقتصاد» نشان‌دهنده وجود فاصله قابل توجه بین قیمت تمام‌شده و هزینه ساخت، حتی در شرایط فعلی است.

از سوی دیگر، حتی اگر این فاصله نیز وجود نداشت یک فاکتور دیگر وجود دارد که می‌تواند در صورت فروکش کردن انتظارات تورمی و از بین رفتن ریسک‌های غیراقتصادی منجر به تخلیه حباب مسکن شود.

این فاکتور مهم تبعیت بازار بالادست مسکن از فروکش کردن ریسک‌های غیراقتصادی و انتظارات تورمی در جهت تعدیل یا دست‌کم ثبات قیمت است. همان‌گونه که یکی از مهم‌ترین عوامل در تورم هزینه‌های ساخت افزایش ریسک‌های غیراقتصادی و انتظارات تورمی در دوره اخیر بود، در صورت فروکش کردن این ریسک‌ها و انتظارات، عوامل موثر در تورم هزینه‌های ساختمانی نیز با کاهش قیمت یا دست‌کم ثبات مواجه خواهند شد. در واقع نه‌تنها تحت‌تاثیر کاهش ریسک‌های غیراقتصادی و از بین رفتن انتظارات تورمی انتظار تخلیه حباب قیمت مسکن وجود دارد بلکه در بالادست بازار مسکن نیز این انتظار وجود دارد که مجموعه عوامل موثر در قیمت تمام‌شده ساخت، با کاهش یا حداقل ثبات قیمت مواجه شوند و حباب قیمتی در بازار ساخت نیز تخلیه شود.

مجموعه این دو فاکتور نشان می‌دهد نظریه کارشناسی درخصوص تخلیه حباب مسکن در صورت کاهش ریسک‌های غیراقتصادی و از بین رفتن انتظارات تورمی نظریه‌ای قابل وقوع است.

البته یک نکته مهم در ارتباط با تخلیه حباب قیمت مسکن در هزینه‌برترین جزء و فاکتور ساختمانی وجود دارد که باید به آن توجه داشت. علاوه بر افزایش ریسک‌های غیراقتصادی و انتظارات تورمی، یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در شکل‌گیری حباب قیمت در بازار زمین و ملک کلنگی و تورم شدید در این بازار، کمبود محسوس زمین قابل ساخت به‌خصوص در کلان‌شهرهایی مانند تهران در یک دهه گذشته محسوب می‌شود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۴۵:۰۴ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)

اعتراض هالک بانک به کیفرخواست آمریکا

وکیل هالک بانک ترکیه تاکید کرد کیفرخواست آمریکا علیه این بانک باید پس گرفته شود.

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، سیمون لاتکوویچ در دادگاه تجدیدنظر این بانک برای رسیدگی به اتهام کمک به ایران در دور زدن تحریم‌ها گفت: هالک بانک، بانک دولتی است و در آمریکا مصونیت قضائی دارد. پس اتهام کمک به ایران برای دور زدن تحریم‌های آمریکا  رد می شود و این‌کیفر خواست، باید پس گرفته شود.

مقالات بیشتر:وکیل ملکی در ارومیه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۲۵:۰۹ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)

راهبرد‌های جدید برای درمان موثر سرطان خون

محققان با ابداع یک شیوه جدید امید‌های تازه‌ای برای درمان موثر نوع خاصی از سرطان خون را ابداع کردند.

بیماری موسوم به «میلوم متعدد» یا «مولتیپل میلوما» (Multiple myeloma) یک نوع نادر از سرطان خون است که به علت تکثیر بیش از حد سلول‌های پلاسمای غیرعادی ایجاد می‌شود. سلول‌های پلاسما که نوعی خاص از سلول‌های گلبول سفید خون هستند، نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن از طریق تولید آنتی‌بادی‌های مهم در مغز استخوان و غدد لنفاوی ایفا می‌کنند.

هر چند تعداد فزاینده‌ای از دارو‌ها و درمان‌های تایید شده از جمله ایمنی‌درمانی وجود دارد، اما بیماری «میلوم متعدد» همچنان غیرقابل درمان بوده و طول عمر مورد انتظار برای این بیماران پس از تشخیص در حد پنج سال است.

مقالات بیشتر:هزینه فیزیوتراپی در منزل

یکی از چالش‌های اصلی در درمان این بیماری، گرایش سرطان به بازگشت حتی پس از درمان است. علت این مساله نیز آن است که درمان موجب مقاوم‌تر شدن سلول‌های سرطانی در برابر دارو‌های مورد استفاده می‌شود تا اینکه پس از چند دور درمان هیچ راهکار موثری باقی نمی‌ماند.

نتایج این تحقیق، امید‌هایی برای درمان‌های موثرتر بیماری میلوم متعدد ایجاد کرده است. این رویکرد درمانی جدید شخصی‌شده قابل انتقال به درمانگاه است و از این رو می‌تواند به پزشکان کمک کند تا بهترین راهکار درمانی را برای بیماران خود در مراحل اولیه پیدا کنند. این محققان اکنون خواستار توسعه بیشتر کار برای تعمیم دادن آن به تومور‌های سخت و جامد هستند.

تومور‌های جامد بر خلاف سرطان خون ابتدا باید تا حد مشخصی جدا شوند تا بتوان آن‌ها را روی صفحات مخصوص ۳۸۴ حفره‌ای مورد آزمایش قرار داد.

منبع: سای تک دیلی

مقالات دیگر:سرای سالمندان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۰۹:۲۴ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)

تحریم‌های دارویی جان‌ ۶۶۱ بیمار مبتلا به تالاسمی را گرفت

دبیر انجمن حمایت از بیماران تالاسمی ایران گفت: از اردیبهشت ۹۷ و پس از بازگشت تحریم‌ها ۶۶۱ بیمار مبتلا به تالاسمی به دلیل قطع دسترسی به داروهای وارداتی و مواد اولیه با کیفیت جان خود را از دست داده و بیش از ۱۰ هزار بیمار آسیب جدی دیده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یونس عرب به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی تالاسمی و بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج با بیان اینکه تالاسمی یک بیماری ارثی و ژنتیکی است و ممکن است از پدری و مادری که هر ۲ ناقل تالاسمی مینور هستند، به فرزندشان منتقل شود گفت: از پدری و مادری که هر ۲ ناقل تالاسمی مینور هستند به احتمال ۲۵ درصد فرزند سالم، ۵۰ درصد فرزند دچار تالاسمی مینور و ۲۵ درصد فرزندی که دچار تالاسمی ماژور است متولد می‌شود.

مقالات بیشتر:هزینه ایمپلنت 1402

بحران کمبود دارو در ماه‌های خرداد و تیر

وی به زوج‌هایی که دچار تالاسمی مینور هستند توصیه کرد که در خصوص بارداری و فرزند آوری تحت نظر مداوم خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی باشند و حتما در دوران بارداری آزمایش‌های غربالگری PND۱ و PND۲ را انجام دهند تا از سلامت جنینشان مطمئن شوند.

وی ضمن اشاره به اینکه تعداد بیماران مبتلا به تالاسمی در کشور ۲۳ هزار نفر است، ادامه داد: داروهای این بیماری ۲ نوع تزریقی و خوراکی است که به ۲ دسته وارداتی و تولید داخل تقسیم می‌شود؛ از اردیبهشت سال ۹۷ که بازگشت تحریم‌ها را داشتیم، به دلیل قطع دسترسی مبتلایان به تالاسمی به داروهای وارداتی و مواد اولیه با کیفیت تعداد زیادی از این بیماران جان خود را از دست دادند که این آمار در حال حاضر به ۶۶۱ بیمار رسیده است و طی این مدت بیش از ۱۰ هزار بیمار تالاسمی آسیب جدی دیده‌اند.

دبیر انجمن حمایت از بیماران تالاسمی ایران با بیان اینکه از طرفی دیگر این بیماران با مشکلات بسیاری در زمینه پوشش بیمه‌ای در سازمان‌های بیمه‌گر و کارشناسی‌های نادرست در بدنه معاونت درمان و سازمان غذا و دارو مواجه هستند که مشکلات این بیماران را ۲ چندان کرده است، افزود: شیوع کرونا برای کل کشور اتفاقی دردناک بود، اما این اتفاق برای بیماران تالاسمی بیش از سایر افراد دردناک بود چرا که ما هم باید با کووید و هم با تالاسمی ماژور می‌جنگیدیم و هم اینکه میزان تحریم‌ها افزایش یافت و دارویی برای مصرف نداشتیم، در آن دوران بیشترین آسیب را مبتلایان به تالاسمی دیدند این آسیب به این سبب بود که تمام دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو روی کرونا متمرکز شده بودند و بیماران خاص و بیماران تالاسمی کم‌تر مورد توجه قرار گرفتند.

عرب با اشاره به اینکه در حال حاضر با کمبود دارو مواجه هستیم، اظهار کرد: شاهد قصور سازمان بیمه سلامت در خصوص پوشش بسته خدمتی بیماران تالاسمی، برخی داروهای این بیماری و ملزوماتی که برای تزریق دارو لازم است هستیم و این موارد موجب بدتر شدن وضعیت بیماران شده است.

دبیر انجمن حمایت از بیماران تالاسمی ایران در رابطه با وضعیت کنترل این بیماری در کشور ضمن بیان اینکه ایران در بین کشورهای منطقه در زمینه کنترل تولد بیمار تالاسمی یکی از کشورهای پیشتاز است، گفت: در سال ۱۳۷۶ متوسط تولد بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور یک‌هزار و ۲۰۰ نفر بود اما در حال حاضر با توجه به اقدامات مناسبی که در این خصوص توسط وزارت بهداشت و انجمن تالاسمی صورت گرفت این آمار به تولد سالانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ فرد مبتلا به تالاسمی رسیده‌ است.

 

وی ادامه داد: ازدواج‌های ثبت نشده فامیلی در بخش‌هایی از جنوب سیستان‌وبلوچستان، کرمان و هرمزگان و همچنین بخشی از خوزستان موجب شده تا همچنان نتوانیم تولد بیمار مبتلا به تالاسمی را در کشور را به طور کامل مهار کنیم اما امیدواریم با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته در کنترل این بیماری موفق شویم و دیگر شاهد تولد بیمار مبتلا به تالاسمی نباشیم.

مقالات دیگر:وکیل قتل تهران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۰۴:۱۳:۴۵ توسط:vakilmelki موضوع: نظرات (0)